Al onze marktoplossingen leunen op een slim
en uniek algoritme dat is ontwikkeld op basis
van onze kennis van de interieurbranche.
Al onze marktoplossingen leunen op een slim en uniek algoritme dat is ontwikkeld op basis van onze kennis van de interieurbranche.

MARKTOPLOSSINGEN

Onze marktoplossingen stellen bedrijven in de interieurbranche in staat om snel en foutloos maatwerkorders in te voeren en te verwerken. Zo worden vragen achteraf voorkomen en faalkosten gereduceerd. Met onze software kunnen interieurspecialisten meer en meer verschillende orders aan, waardoor we omzetgroei mogelijk maken. Zo voegen we rechtstreeks waarde toe.

Woontotaal tablet
Vectors

Decoloop CPQ (Woontotaal)

Decoloop CPQ is dé oplossing voor de vloer- en gordijnspecialist. Grote leveranciers en ateliers zijn het er over eens dat dit het beste softwarepakket is voor het invoeren en verwerken van confectieorders. Decoloop CPQ voorkomt vragen achteraf en reduceert faalkosten. Het pakket wordt door circa 6.500 detaillisten in 25 landen gebruikt en verwerkt bijna drieeneenhalf miljoen orders per jaar.

Vectors

Decoloop Production

Decoloop Production is speciaal ontwikkeld voor ateliers. Orders vanuit Decoloop CPQ (WoonTotaal) worden door Decoloop Production ingelezen en razendsnel en foutloos verwerkt. De software zorgt voor een efficiënt en nauwkeurig productieproces. Expeditie, facturatie, paklijsten, voorraadbeheer en levertijdbewaking: Decoloop Production neemt alles uit handen.

Vectors

Decoloop Project

Decoloop Project is het digitale gereedschap voor projectinrichters. Het stelt hen in staat om snel en efficiënt vloer- en wandberekeningen te maken. De software berekent foutloos de benodigde hoeveelheid materiaal. Bovendien helpt Decoloop Project om plannen overzichtelijk te presenteren aan opdrachtgevers.

Vectors

Decoloop Planning

Decoloop Planning is een speciaal ontworpen planningstool waarbij er op basis van beschikbaarheid van personeel, vaardigheden en geografie gepland kan worden. Consumenten kunnen doormiddel van de ingebouwde widget eenvoudig via uw website of webshop een afspraak maken voor advies of inmeten aan huis.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op met ons Arrow right