Al onze marktoplossingen leunen op een slim
en uniek algoritme dat is ontwikkeld op basis
van onze kennis van de interieurbranche.
Al onze marktoplossingen leunen op een slim en uniek algoritme dat is ontwikkeld op basis van onze kennis van de interieurbranche.

MARKTOPLOSSINGEN

Onze marktoplossingen stellen bedrijven in de interieurbranche in staat om snel en foutloos maatwerkorders in te voeren en te verwerken. Zo worden vragen achteraf voorkomen en faalkosten gereduceerd. Met onze software kunnen interieurspecialisten meer en meer verschillende orders aan, waardoor we omzetgroei mogelijk maken. Zo voegen we rechtstreeks waarde toe.

Woontotaal tablet
Vectors

WOONTOTAAL

WoonTotaal is dé oplossing voor de vloer- en gordijnspecialist. Grote leveranciers en ateliers zijn het er over eens dat dit het beste softwarepakket is voor het invoeren en verwerken van confectieorders. WoonTotaal voorkomt vragen achteraf en reduceert faalkosten. Het pakket wordt in twaalf landen gebruikt en verwerkt bijna anderhalf miljoen orders per jaar.

Vectors

ATELIERTOTAAL

AtelierTotaal is speciaal ontwikkeld voor ateliers. Orders vanuit WoonTotaal worden door AtelierTotaal ingelezen en razendsnel en foutloos verwerkt. De software zorgt voor een efficiënt en nauwkeurig productieproces. Expeditie, facturatie, paklijsten, voorraadbeheer en levertijdbewaking: AtelierTotaal neemt alles uit handen.

Vectors

PROJECTTOTAAL

ProjectTotaal is het digitale gereedschap voor projectinrichters. Het stelt hen in staat om snel en efficiënt vloer- en wandberekeningen te maken. De software berekent foutloos de benodigde hoeveelheid materiaal. Bovendien helpt ProjectTotaal om plannen overzichtelijk te presenteren aan opdrachtgevers.

Vectors

MAATWERK

Wij kennen de interieurbranche van binnen en van buiten. Heeft u naast onze producten een specifieke wens of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? We denken graag met u mee.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op met ons Arrow right