WoonTotaal is een succesvol
software pakket voor de invoer
en verwerking van confectieorders

Headlam over WoonTotaal

Begin 2015 startte Headlam met het gebruik van WoonTotaal. Het stelde de stoffengroothandel in staat om winkeliers heel eenvoudig orders in te laten boeken. Met alle gevolgen van dien. De omzet steeg vrijwel direct en de investering in het pakket werd nog datzelfde jaar terugverdiend.

Sander Janssen, marketingmanager bij Headlam over WoonTotaal: “Wij geloven dat het succes van ons bedrijf afhangt van de mate waarin wij onze klanten, de winkeliers, kunnen servicen. Met die gedachte waren we in 2015 op zoek naar een nieuw softwarepakket. Het oude systeem wat we gebruikten was niet klantvriendelijk. De winkeliers kregen er grijze haren van.”

Aantrekkelijke collectie

Headlam koos voor WoonTotaal. Janssen bevestigt dat het pakket helemaal aan de verwachtingen voldoet: “De software is gebruiksvriendelijk, voortdurend up to date en ook nog eens aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en wensen van zowel ons als de winkelier. Doordat we WoonTotaal geïntegreerd hebben in onze eigen systemen, werkt het vlekkeloos samen met onze business. De consument, de winkelier, wij als groothandel én het atelier: iedereen is er bij gebaat.”

Jannssen denkt dat winkeliers dankzij WoonTotaal sneller geneigd zijn om de stoffen van Headlam te pakken. “Onze collectie wordt aantrekkelijk voor een winkelier, omdat hij weet dat het inboeken van een order heel eenvoudig en foutloos gaat,” zegt hij. “Op die manier levert de software ons heel concreet omzet op. Op een positieve manier, want de winkelier is ook blij.”

Sander Janssen

"De omzet steeg vrijwel direct en de investering in het pakket werd nog datzelfde jaar terugverdiend".

Sander Janssen Manager after sales & marketing Headlam

Steeds beter

“WoonTotaal voldoet volledig aan onze verwachtingen. Sievel prikkelt ons daarbij voortdurend om er het maximale uit te halen. We zitten niet stil en proberen het samen met Sieval steeds beter en klantvriendelijker te maken. Dat werkt heel prettig,” besluit Janssen.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op met ons Arrow right