WoonTotaal is een succesvol
software pakket voor de invoer
en verwerking van confectieorders

WoonTotaal

WoonTotaal is een succesvol software pakket voor de invoer en verwerking van orders binnen de interieurbranche. Of het nu gaat over gordijnen, vloeren, harde raambekleding of railsen: WoonTotaal calculeert en verwerkt naadloos uw orders. Het pakket is volledig web-based, waardoor het overal ter wereld en 24/7 benaderbaar is. WoonTotaal wordt door alle grote gordijnleveranciers en gordijnateliers in Nederland geadopteerd als beste softwarepakket voor invoer en verwerking van confectieorders.

Orderapplicatie

Iedereen kan veilig (confectie)opdrachten invoeren. Het programma bewaakt de grenzen en geeft duidelijke informatie over do's an don'ts van confectie. Het geavanceerde teken- en calculatieprogramma is zó gebouwd, dat het door ons volledig op maat en in de huisstijl van uw bedrijf ingericht kan worden.

In de winkel voert de medewerker samen met de klant de maten in en kiest de gewenste stof, raambekleding en vloerbedekking. De database van WoonTotaal is realtime gevuld met het aanbod van alle grote leveranciers.

Sjoerd van der Lelie

"Wij geloven dat WoonTotaal het leidende programma in de markt is om gordijnorders digitaal te verwerken".

Sjoerd van der Lelie Commercieel manager Gordijnenatelier H. van der Lelie

De veelzijdigheid van WoonTotaal

WoonTotaal kent een aantal functionaliteiten waarvan er gebruik gemaakt kan worden.

Digitale orderapplicatie

Digitale Orderapplicatie

WoonTotaal is een digitale orderapplicatie die ontsloten kan worden voor u intern maar ook voor uw klanten.

Vloermodule

Raamdecoratie en Vloeren

WoonTotaal kent momenteel twee gedeelten: Raamdecoratie en Vloeren. In het Raamdecoratiedeel kunnen er gordijnconfectie-, harde raamdecoratie- (rolgordijnen, plissegordijnen, horizontale jaloezien, etc') en rails- orders worden berekend en geplaatst.
Daarbij kent WoonTotaal een geavanceerde teken- en calculatie module voor vloeren. Er kan gemakkelijk een tekening gemaakt worden oppervlakte waarna WoonTotaal direct een calculatie maakt van legwijzen, benodigdheden en kosten.

Webshop koppeling

Standaard koppeling webshop of software van derden

Via onze "Gateway" bieden we een standaard koppeling naar uw webshop of software van derden. De gevanceerde confectielogica wordt ontsloten naar bijvoorbeeld uw webshop, waardoor de orders direct Atelier-proof zijn.

Webshop koppeling

App Store

Binnen WoonTotaal bieden we een Appstore voor de Detaillist met handige extra modules.

 • WoonTotaal Retail Documenten.Een speciaal pakket voor detaillisten waarbij we de mogelijkheid geven om ook andersoortige producten op te nemen in het assortiment en daarbij offertes, facturen, meetbonnen, werkbonnen, prijskaarten, omzetlijsten, etc uit te draaien.
 • WoonTotaal Retail Prijsetiketten. Voor het genereren en uitprinten van etiketten van uw assortiment binnen WoonTotaal.
 • WoonTotaal Retail Financieel Module voor het exporteren van facturen vanuit WoonTotaal naar een specifiek csv-bestand dat rechtstreeks geïmporteerd kan worden in uw financiële pakket.
 • WoonTotaal Mobile. WoonTotaal Mobile is een gratis App voor IOS en Andriod waarmee de gebruikers op locatie toegang heeft tot functionaliteit uit WoonTotaal. WoonTotaal biedt de mogelijkheid om bestaande WoonTotaal orders in te zien, te openen en te bewerken. Ook heeft de gebruiker de mogelijkheid om nieuwe orders aan te maken.
 • WoonTotaal Mobile Inmeetmodule. Binnen WoonTotaal Mobile heeft de gebruiker de mogelijkheid om de Inmeetmodule aan te zetten. Met de inmeetmodule wordt de Inmeter in staat gesteld om Woontotaal raambekledingorders op locatie in te meten (met een digitale afstandmeter) Ook kunnen er notities en foto's worden toegevoegd aan de WoonTotaal order.
Product fotografie

Product fotografie en visualisatie

Sieval Dedicated Solutions verzorgt voor u productfotografie en visualisatie in WoonTotaal en uw webshop. Ga voor meer informatie naar http://www.shoots4sites.com

Implementatie / Consultancy

WoonTotaal is een standaard product, op maat ingericht. Zo importeren wij uw data en richten wij uw specifieke producten in. Samen met u zullen we middels een 10 stappenplan een implementatie traject doorlopen, zodat WoonTotaal perfect geplooid om uw wensen en behoeften valt.

Voordelen op een rij

 • Professionele software gemaakt door en met mensen uit het vak.
 • Volledige digitalisering van uw orderproces.
 • Fouten met 95% reduceren.
 • Verhoging van uw omzet, door klantenbinding.
 • Integratie en synchronisatie van uw software.
 • Uw volledige assortiment beschikbaar bij uw klanten.
 • Alle materialen en benodigdheden worden meeberekend.
 • Maatwerk reken- en advies programma met uw methodes en vakkennis.
 • Volledig inzicht in confectie proces door Leverancier, Atelier en Detaillist
 • Appstore binnen WoonTotaal voor handige extra modules voor de Detaillist.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op met ons Arrow right