ProjectTotaal is al jarenlang
de calculatiesoftware voor de projectinrichting
ProjectTotaal is al jarenlang de calculatiesoftware voor de projectinrichting

ProjectTotaal

ProjectTotaal is al jarenlang de calculatiesoftware voor de projectinrichting. ProjectTotaal stelt de projectinrichter instaat om vloeren, wanden en plafonds te tekenen en te berekenen.

In de uitvoering draait project- en woninginrichting om het meten, tekenen en berekenen van vloeren, wanden en plafonds voor grote projecten. ProjectTotaal stelt u in staat om digitale bouwtekeningen (PDF en DxF)te importeren en daarna te schalen op de juiste schaal. Vervolgens biedt ProjectToaal de mogelijkheid om materialen en hulpmaterialen toe te kennen. ProjectTotaal berekent de benodigde hoeveelheden inclusief banenplan en overheveling met zo min mogelijk snijverlies.

ProjectTotaal bespaart 50% tot 80% van de tijd bij het tekenen en berekenen van het project. Vervolgens biedt ProjectTotaal een professionele presentatie richting uw opdrachtgevers.

ProjectTotaal wordt vernieuwd.

Om dit in de toekomst nog verder uit te bouwen en beschikbaar te maken voor nieuwe groepen gebruikers, is Sieval al geruime tijd bezig om ProjectTotaal helemaal ‘vanaf de grond af’ opnieuw te ontwikkelen. In de toekomst lanceren we een geheel vernieuwd cloud-based software pakket die met verschillende modules nog eenvoudiger ingezet kan worden. Voor meer informatie over ProjectTotaal kunt u contact opnemen met onze ProjectTotaal dealer Gilde software BV in Duiven via 0316-345050

Screenshots

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op met ons Arrow right