Wij ontwikkelen slimme software
waarmee u tijd en geld kunt besparen
Zo voegen we rechtstreeks waarde toe aan uw bedrijf
Wij ontwikkelen slimme software waarmee u tijd en geld kunt besparen Zo voegen we rechtstreeks waarde toe aan uw bedrijf

Kom jij ons team versterken als Software Developer?

Ons team!

Je komt te werken voor Sieval Dedicated Solutions. Wij zijn een bedrijf dat van innovatie haar dagelijks werk heeft gemaakt. Wij maken de oplossingen voor de interieurbranche van morgen. Met onze producten decoloop®, WoonTotaal, AtelierTotaal en ProjectTotaal helpen we detaillisten, fabrikanten, leveranciers en andere specialisten in de interieurbranche al sinds 2002 om (maatwerk)orders volledig en foutloos te automatiseren.

Onze software wordt gebruikt in meer dan vierduizend winkels, verdeeld over twaalf landen. Daarmee zit de software van Sieval verweven door de hele interieurbranche, van vloer tot gordijn en van consument tot fabrikant.

Wat ga je doen?

Als Software Developer maak je deel uit van een projectteam en werk je mee aan de WoonTotaal en decoloop® platformen. Je zult voor klanten maatwerkprojecten verzorgen, zoals het bouwen van nieuwe klantspecifieke functionaliteiten, koppelingen schrijven met ERP pakketten of het ontsluiten van WoonTotaal via onze gateway of API’s voor webshops. Daarnaast zal het ook voorkomen dat je aan interne nieuwe producten/modules gaat werken. Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een team met ICT-professionals met elk hun eigen expertise.

Over jou

Zoals gezegd ontwikkelt Sieval nieuwe innovatieve software binnen een specifieke branche. Los van technische kennis zal je je dus ook domeinkennis eigen moeten maken. En dat is niet altijd even makkelijk. Maar troost je met de gedachte dat geen enkele van je 30 collega's al ervaring had op dit vlak voordat ze bij ons kwamen werken. Met ‘brains’ alleen kom je er echter niet. Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Je basiskennis is opgedaan tijdens een studie op minimaal HBO-niveau.
 • Je hebt ervaring met C#, .NET Core, Angular (2+) en MSSQL
 • ‘You take one for the team’. Je bent een echte teamspeler.
 • Het zijn de details waar jij oog voor hebt, niet alleen de grote lijnen.
 • Je bent gedreven, analytisch en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we jou?

 • Marktconform salaris
 • Werken aan hét software platform voor de interieurbranche.
 • Een leuk en inspirerend team en de nodige dosis uitdaging.
 • Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten. Je krijgt daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Goede pensioenregeling waarbij Sieval 50% van je pensioen opbouw meebetaalt.
 • Collectieve zorgverzekering
 • Winstdelingsregeling
 • Conditietraining met poolbiljart en tafelvoetbal tussen de middag.

Solliciteer op deze functie

Klinkt allemaal behoorlijk uitdagend toch? We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als ontwikkelaar behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt. Je kunt je motivatiebrief en cv sturen naar ikwilwelwerken@sieval.com
Succes met je sollicitatie en wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op met ons Arrow right