Wij ontwikkelen slimme software
waarmee u tijd en geld kunt besparen
Zo voegen we rechtstreeks waarde toe aan uw bedrijf
Wij ontwikkelen slimme software waarmee u tijd en geld kunt besparen Zo voegen we rechtstreeks waarde toe aan uw bedrijf

TECHNISCH CONSULTANT

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken voor Sieval Dedicated Solutions. Sieval is een bedrijf dat van innovatie haar dagelijks werk heeft gemaakt. Wij maken oplossingen voor de interieurbranche van morgen. Met onze producten WoonTotaal, AtelierTotaal en ProjectTotaal helpen we detaillisten, fabrikanten, leveranciers en andere specialisten in de interieurbranche al 15 jaar om maatwerkorders volledig en foutloos te automatiseren. Onze software wordt gebruikt in meer dan vierduizend winkels, verdeeld over twaalf landen. Daarmee zit de software van Sieval verweven door de hele interieurbranche, van vloer tot gordijn en van consument tot fabrikant. En dit alles straks hopelijk samen met jou!

Functieomschrijving

Als consultant maak je deel uit van een projectteam en implementeer je onze applicatie WoonTotaal, in overleg en afstemming met de klant. Naast de inrichting voor nieuwe klanten zullen de werkzaamheden ook bestaan uit het aanpassen en optimaliseren van bestaande inrichtingen. Deze werkzaamheden zijn technisch van aard waarbij je analytisch denkniveau regelmatig op de proef zal worden gesteld. Middels scripting en queries voor je aanpassingen door. Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een team met ICT-professionals met elk hun eigen expertise.

Over jou

Zoals gezegd ontwikkelt Sieval nieuwe innovatieve software binnen een specifieke branche. Los van technische kennis zal je dus ook domeinkennis eigen moeten maken. En dat is niet altijd even makkelijk. Het zou makkelijk zijn als je al werkzaam bent (geweest) binnen de branche. Maar troost je met de gedachte dat maar weinig van je 25 collega's al ervaring had op dit vlak voordat ze bij ons kwamen werken. Met brains alleen kom je er echter niet. Wij zoeken ook:

 • Opleidingsniveau HBO Informatica of MBO ICT niveau 4 met werkervaring in een technische/ IT richting
 • Ervaring met het werken met databases zoals : Microsoft SQL Server of MySQL;
 • Ervaring met VB.NET / C#, XML is een grote pré;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Het kunnen vertalen van de klantbehoefte naar standaard oplossingen;
 • Je bent gedreven, analytisch en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Woonachtig in omgeving Steenwijk.

Wat wordt er geboden? / Wij bieden

 • Marktconform salaris
 • Een leuk en inspirerend team en de nodige dosis uitdaging.
 • Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten. Je krijgt daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Reiskostenvergoeding en een pensioen.
 • Extra conditietraining d.m.v. voetbaltafel en Pool tijdens pauzes;

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Je kan je motivatiebrief en cv sturen naar ikwilwelwerken@sieval.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op met ons Arrow right